Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyja a következő mérkőzést a Manchester United támadója

A két vereség után legutóbb a Liverpoolt legyőző Manchester United a következő fellépésén kénytelen lesz nélkülözni francia csatárát…

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a pénteki napon megerősítette, hogy achilles-sérülése miatt Anthony Martial harcképtelenné vált:

“Jelenleg sajnos nem egészséges. Kiújult az achilles problémája a legutóbbi meccsen, szóval egyelőre várnunk kell. Nem tudom pontosan mennyi időt lesz kénytelen kihagyni, szombaton biztosan nem játszik, de remélhetőleg a következő, Leicester City elleni mérkőzésen már bevethető lesz.”

A 26 esztendős francia támadó legutóbb egy félidőt játszott a Liverpool ellen és gólpasszt adott. Martial 2015 óta áll a “vörös ördögök” alkalmazásában, de hiába szerzett 23 gólt a 2019-2020-as idényben, az elmúlt években mérsékelten teljesített, tavasszal a Sevillának adták őt kölcsön. A nyári felkészülési mérkőzéseken mutatott játékával azonban jelezte, hogy továbbra is számíthatnak rá.

Emellett ugyanakkor az új igazolás, Casemiro minden bizonnyal bevethető lesz a Southampton elleni, szombat délutáni találkozón.