Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült az Inter sztárcsatára, kihagyhatja a milánói derbit

Az Inter legutóbbi mérkőzésén egy makacs húzódást szenvedett el a 2021-es olasz bajnok támadója…

(Photo by Giampiero Sposito/Getty Images)

A Sky Sport Italia információi szerint az Inter nyáron visszaszerzett gólgyárosa, Romelu Lukaku játéka kérdéses lehet a jövő szombati milánói derbin, miután combizom-húzódást szenvedett a legutóbbi mérkőzésen a Lazio ellen.

A 29 éves belga csatár egy év távollét után tért vissza kölcsönben a milánóiakhoz, miután az idei szezonja gyengébb sikerült a Chelsea-ben. Lukaku azelőtt két szezon alatt 95 mérkőzésen 64 gólt szerzett az Inter színeiben. A gyengébb éveit követően újra felépítette magát náluk, azonban tavaly nyáron általános meglepetésre maga mögött hagyta az olasz bajnokot, melyhez saját bevallása szerint azóta is visszavágyott, így végül visszatért.

Lukaku a milánói visszatérés óta az első három bajnokiján egyszer volt eredményes, a legjobb formájával egyelőre adós maradt, és a mostani kihagyása sem segíti előre ennek megtalálását.

Az első három forduló alatt hat pontot jegyző Inter a hétközi fordulóban az újonc Cremonesét fogadja, jövő szombaton pedig az AC Milan elleni derbire lesz hivatalos vendégként.