Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért korábbi csapatához a PSG játékosa – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Paris Saint-Germain létszámfelettivé vált középpályás visszatért korábbi csapatához…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Az Athletic Club együttese a szombat esti órákban erősítette meg, hogy kölcsönvette a következő idényre a Paris Saint-Germaintől egykori labdarúgója, Ander Herrera szolgálatait, akit reményeik szerint a 2023-2024-es szezontól végleg megszereznek majd.

A 33 esztendős középpályás a Real Zaragoza csapatában nevelkedett, majd 2011-től 2014-ig erősítette a baszk klubot. Herrera a bilbaóiak színeiben annak idején három év alatt 128 tétmérkőzésen lépett pályára. Ezt követően öt szezont töltött a Manchester United alkalmazásában, mely során 189 pályára lépés alatt húsz találatot regisztrált a “vörös ördögök” színeiben.

A kétszeres spanyol válogatott középpályás 2019-ben szabadon igazolhatóként szerződött a párizsi óriásklubhoz. Herrera a francia csapatban ezalatt 95 pályára lépést vállalt. Hat góljából négyet az előző idényben szerzett. Ennek ellenére a nyári átalakulás alkalmával érkező új sportigazgató és vezetőedző terveiben nem szerepelt többé a neve, így döntött a hazatérés mellett.