Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: megszakadt a PSG győzelmi sorozata is – VIDEÓVAL

Világklasszis formában gurigázott az első három fordulóban a Paris Saint-Germain együttese. A párizsiak szekerét a szokásos „háttérmunkások” mellett látványosan tolja a Neymar – Mbappé – Messi hármas. Mai ellenfelük a Monaco volt, mely azonban már túl nagy falatnak bizonyult.

Ligue 1 – 4. forduló
Ahogy arról már a héten cikkeztünk, irigylésre méltó helyzetben van a Paris Saint-Germain együttese. A világ egyik leghatásosabb támadó-triójával rohamozza hétről hétre a kapukat Franciaországban, és hamarosan a Bajnokok Ligája csoportjában is. Lionel Messi sokkal jobban kezdte második idényét a fővárosiak mezében, mint tette azt tavaly a bemutatkozó évében. Mbappé és Neymar vállán szokás szerint komoly a teher, ám ezt biztosan élvezik, és közel sincs köztük valódi ellentét, mint amit a helyi média előszeretettel emleget.

Szóval a nagy párizsi összhang és örömfoci mai áldozata az a Monaco lehetett volna, amely nemsokára a Ferencváros ellenfele lesz az Európa-liga csoportkörében. A végig kontrákra és szigorú védekezésre játszó „Hercegségbeliek” még a vezetést is megszerezték Volland révén a 20. percben. A szünet után az elképesztő PSG rohamok már csak az egyenlítésre voltak jók. Neymar egy büntetőt értékesítve tudott egalizálni.

A bajnok PSG így hármas holtversenyben vezeti a tabellát a szintén tíz-tíz pontos Marseille és Lens előtt.

Paris Saint-Germain – AS Monaco 1-1 (0-1)
Helyszín: Parc des Princes (Párizs); Vezette: Benoit Bastien
Gólszerző: Neymar (büntetőből-70.) ill. Volland (20.)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore