Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Bosszantó a vereség, de az az igazság, hogy egyszerűen nem vagyunk elég jók!”

Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája új idénye rögtön egy óriási meglepetéssel indult, hiszen a Chelsea együttese elvérzett a Dinamo Zagreb vendégeként. Thomas Tuchel menedzser szerint egyszerűen azért történhetett mindez, mert a horvátok jobban akarták a sikert. 

(Photo by Slavko Midzor/Pixsell/MB Media/Getty Images)

“Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Azt hittem rossz filmet látok lepörögni. Nem voltunk a legjobb formában a bajnokságban sem, de felkészülten érkeztünk ide, hiszen pontosan tudtuk, mit jelent a Bajnokok Ligája!” – fogalmazott meccs utáni sajtótájékoztatóján a német szakember.

“Nem tudom megmondani miért futballoztunk ennyire gyengén, határozottság, éhség és önbizalom nélkül. Dühöt érzek emiatt. Egyszerűen nem vagyunk elég jók, sem egyénileg, sem pedig csapatként! Nem tartunk ott, hogy a legmagasabb szinten eredményesen futballozzunk, ez pedig ébresztőt kell, hogy fújjon mindannyiunk számára! A felelősség engem illet, nincs mentség arra, hogy mindannyian jóval a tudásunk alatt teljesítünk!!” – fűzte tovább keserű gondolatmenetét Tuchel mester, akivel a Chelsea legutóbbi 5 találkozóján már harmadik vereségét szenvedte el, ráadásul a Dinamo Zagreb elleni azért is lehet fájó a számukra, mert a horvátok eddigi 43 Bajnokok Ligája találkozójukból mindössze 5 győzelmet arattak (…)