Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti nem aggódik Benzema miatt!

A Real Madrid Celtic elleni győzelmét követően nem meglepő módon sokakat elsősorban az foglalkoztatott, hogy vajon Karim Benzema sérülése mennyire lehet komoly (…) 

 (Photo by Richard Callis/Eurasia Sport Images/Getty Images)

(…) a lefújást követen az újságírók Carlo Ancelotti vezetőedző mellett például Thibaut Courtois kapustól is érdeklődtek a francia klasszis állapotáról.

“Nem aggódom miatta, hiszen nem láttam semmiféle erre utaló komoly jelet. Karim jelezte, hogy kellemetlenséget érez, mi pedig léptünk. A szerdai orvosi vizsgálatok után pontosabb képet kapunk.” – így Ancelotti, aki akivel ellentétben Thibaut Courtois kapus plusz információt is elárult, mégpedig azt, hogy Benzemának a térde fájt.

“Karim érzett valamit a térdében. Mindannyian bízunk benne, hogy nem komoly a sérülése. Ha mégis az, egyszerűen nincs olyan játékos, nem csak a Real Madridban, aki pótolni tudná őt!” – idézi a Movistar a hórihorgas belga hálóőrt.

Mint ismert, Karim Benzema már a 30. percben kénytelen volt elhagyni a glasgow-i gyepet. Az idei Aranylabda-szavazás legfőbb esélyesének tartott csatárklasszis állapotáról hivatalos információ a mai napon várható.