Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: bejelentette 22. igazolását a Nottingham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették Serge Auriert.

Meglett a Nottingham Forest együttesének 22. új játékosa. Az átigazolási időszakot 21 szerzeménnyel zárták, de a vezetőség még úgy érezte, hogy ráfér a csapatra némi erősítés. Ezúttal a védelembe igazoltak egy rutinos játékost Serge Aurier személyében. Az elefántcsontparti hátvéd komoly rutinnal rendelkezik, hiszen az elmúlt években a PSG-nél 3, míg a Tottenhamnél 4 szezont húzott le, legutóbb pedig a Villarreal csapatát erősítette egy évig. A spanyol csapattal az előző idényben egészen a BL elődöntőig menetelt a védő, de Emery nem számított rá hosszabb távon, így a Nottingham ingyen szerezte meg őt.  A klub azt nem tette közzé, hogy Aurier hány évre kötelezte el magát új állomáshelyén.

Aurier a Tottenhamnél eltöltött 4 éve alatt összesen 110 alkalommal lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 17 gólpasszt jegyzett. Megszerzésével egy igen sokoldalú játékos került a Nottingham birtokába, aki nem csupán a védelem jobb oldalán, hanem végszükség esetén középen és a bal oldalon is tud játszani.