Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Chelsea korábbi fenegyerekével erősített a Wolverhampton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették Diego Costát.

A spanyol támadó januárt követően talált magának új klubot. Legutóbb a brazil Atletico Mineirotól távozott, az elmúlt 8 hónapban pedig nem volt csapata. Most viszont ismét a Premier Leagueben bizonyíthat, miután a Wolves Sasa Kalajdzic súlyos sérülése miatt kénytelen volt egy újabb támadó után nézni a piacon. Costa az idény végéig írt alá a “Farkasoknál”, és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Ez egy élvonalbeli csapat, amelyet nagyon jó játékosok alkotnak. Mindig azt gondoltam, hogy a PL az egyik legjobb bajnokságon a világon, amelyet csodálatos légkör vesz körül, a szurkolók és a játékosok pedig tisztelik egymást. Fizikálisan kell még 2-3 hét, hogy visszanyerjem a formám, de mentálisan készen állok a kihívásra, amiről tudom, hogy rendkívül nehéz lesz.

Diego Costa korábban a Chelsea játékosaként 3,5 szezont húzott le a Premier Leagueben. Ez idő alatt 89 találkozón lépett pályára, amelyeken 52 gólig és 18 gólpasszig jutott.