Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: januárban távozna a mellőzött támadó – sajtóhír

A Spurs szélsője minden bizonnyal a téli átigazolási időszakban tovább fog állni a csapattól, mert több játéklehetőségre vágyik.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Angol sajtóhírek szerint a Tottenham labdarúgója, Lucas Moura januárban távozni szeretne a klubtól, mert úgy érzi esélye sincs arra, hogy többször lehetőséghez jusson. A brazil támadó már Kulusevski érkezésével is hátrébb szorult a rangsorban, de miután csapata leigazolta honfitársát, Richarlisont, azóta csak epizódszerep jut neki. A 30 éves szélső mindösszesen 12 perc játékidőt kapott Antonio Contétől a jelenleg futó idényben, így érthető csalódottsága és távozási szándéka.

Moura 2018-ban érkezett a Tottenhamhez a Paris Saint-Germaintől közel 30 millió euróért cserébe, azóta 204 tétmérkőzésen kapta meg a lehetőséget, amelyeken 38 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2024-ig szól a Spurs együttesével.

A 35-szörös brazil válogatott iránt az Aston Villa és a Newcastle is érdeklődött az átigazolási piac utolsó napjaiban, de a londoni gárda nem szeretett volna túladni rajta, ennek következtében elutasítottak minden ajánlatot.