Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: a mexikóiak egyik legjobbja nem akar Katarban szerepelni!

A 72-szeres mexikói válogatott kiválóság, Carlos Vela egy ország bánatára saját maga utasította vissza a katari világbajnoki szereplést. 

 (Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

Mint ismert, Carlos Vela a 2018-as világbajnokság óta nem szerepelt a Mexikói nemzeti csapatban. A Los Angeles FC 33 esztendős játékosát kis túlzással egy egész ország szívesen látta volna viszont Katarban, ám Vela mint mondta, nem kíván ott lenni a vb-n, bármennyire is nagy volt rajta a közvélemény nyomása azt illetően, hogy vállalja a szereplést az ‘El Tri’-vel az év végi seregszemlén.

“Korábban mindig izgatottan vártam a világbajnokságot, ahol a hazámért futballozhattam. Most viszont eljött az idő a karrieremben, amikor minden megváltozott, átértékeltem sok mindent!” – idézi az SDP Noticias az Los Angeles FC csatárát.

“Lezártam ezt a szakaszát (válogatott) a karrieremnek, most másokon a sor. Támogatni fogom a csapatot, szurkolok majd azoknak a játékosoknak, akiket Tata (Gerardo Martino szövetségi kapitány – a szerk.) magával visz a vb-re. Remélem Mexikó jól szerepel majd a tornán, hiszen a mexikói emberek megérdemelnének egy sikeres világbajnokságot!” – zárta rövidre mondandóját Vela, akit a hírek szerint az is befolyásolhatott döntésében, hogy Javier Hernándezzel köztudottan nincs jó kapcsolatban, így fő a békesség alapon  távolmaradást választotta.