Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “Mané 10 napja mondja már, hogy ne passzoljunk majd Lewának!”

A bajorok 32 esztendős kiválósága a sajátos, humoros stílusában közelítette meg a hétfői sajtótájékoztatón a Barca elleni kedd esti rangadót. 

Természetesen a középpontban a nyáron a katalánokhoz igazoló Robert Lewandowski visszatérése állt.

“Mané vagy 10 napja azt mondogatja már, hogy győződjünk meg arról, hogy ne passzoljunk majd Lewandowskinak! Túlságosan is aggódik ezen!” – így Müller.

“Lewy-vel különleges és működő kapcsolatot alakítottunk ki az éve során, de ez már a múlt, nem szabad túl sok figyelmet fordítanunk a visszatérésére.” – folytatta a Bayern támadója.

“A saját játékunkat kell játszanunk. Azt hiszem Lewy-vel a csatársorban sokkal kiszámíthatóbbak voltunk, most egy más fajta támadójátékot játszunk, ahol folyamatosan változnak a posztok. Azt hiszem a Barca elleni meccset minden szurkoló élvezni fogja! Jó csapat ellen játszunk, aki szintén támadni szeret, birtokolni akarja majd a labdát. Fontos lesz, ki milyen arányban nyeri a párharcokat, illetve labdavesztés után nyomást tudunk e gyakorolni rájuk. Ez a Bajnokok Ligája, nincs szükségünk külön motivációra, hiszen ez a sorozat megköveteli mindezt egy játékostól!” – zárta mondandóját Thomas Müller.

 

A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának csúcsrangadóját 21:00-tól az M4 Sport élőben közvetíti!