Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Skriniar titokzatoskodik; Inzaghi döntésképtelen?!

Hatalmas teher nyomja majd ma este az olasz Inter sztárjainak vállát. A milánóiak számára alapból is kötelező lenne a győzelem a Viktoria Plzen ellen, s ez kiváltképp igaz, ha figyelembe vesszük, hogy hazai vereséggel kezdték a Bajnokok Ligája csoportkörét a Bayern München ellen.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

A sorozat 2010-es győztese már régóta nem képes kiemelkedő eredményre a Bajnokok Ligájában. Az Internazionalet ráadásul a szerencse is elkerüli, lévén a favoritok közé tartozó Bayern Münchent és az FC Barcelonat is egy csoportba sorsolták velük.

Nagyok a várakozások az Interrel szemben, ám a Barcától súlyos verést kapó Plzennél is fogadkoznak, hogy bár tisztelik az olaszokat, tisztában vannak a gyengeségeikkel is. A tegnapi sajtótájékoztatón az újságírók fontos kérdést intéztek Simone Inzaghi vezetőedzőhöz is. Mégpedig arról, hogy az első fordulóhoz hasonlóan ismét André Onana védi-e a kék-feketék kapuját, vagy a bajnokságban favorizált veterán, Samir Handanovic lesz itt is a megoldás:

„A kapus ki lesz? Onana vagy Handanovic, már választottam, de el kell mondanom a játékosoknak még először.”

– nyilatkozta Inzaghi.

A védelem vezére, Milan Skriniar kísérte edzőjét az interjúhoz. A szlovák védőt a maradásával kapcsolatban faggatták, lévén a Paris Saint-Germain és/vagy a Manchester United folyamatos csábítása után maradt. Sőt, mostanság a jövőre lejáró szerződésének meghosszabbításáról lehet hallani:

„Soha nem beszéltem eddig sem erről, ma sem fogok beszélni.”

– zárkózott el szigorúan a témától, Skriniar.