Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “A Ferencvárost szeretnénk itt is megmutatni a pályán”

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros az AS Monaco otthonában folytatja szereplését az Európa-liga csoportkörében…

 

A török Trabzonspor hazai legyőzését követően még nehezebb feladat vár a Ferencváros csapatára és edzőjére, Sztanyiszlav Csercseszovra a francia csapat ellen:

“Tudjuk, milyen szintet képvisel az Monaco, és azt is tudjuk, hogy jól teljesítettek az elmúlt mérkőzéseken, említhetném a PSG elleni találkozót, vagy a belgrádi Európa-liga-mérkőzésüket. Nagyon stabil csapat az ellenfél, teljesen mindegy, kik lépnek éppen pályára, abszolút magas minőséget képviselnek mindannyian. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen hazai pályán fognak játszani. Van néhány sérültünk és eltiltottunk, de a mérkőzés nem öt, hanem 90 percig fog tartani. Kompaktnak kell lennünk, és végig versenyképesnek kell maradnunk. Megvan a saját stílusunk, a Ferencvárost szeretnénk itt is megmutatni a pályán.

Nem számít, hogy milyen idő lesz, az a fontos, hogy milyen formában vagyunk, hogy hogy készen álljunk a mérkőzésre, mindegy, hogy esik az eső vagy süt a nap. Felkészítettem a csapatot, vannak elképzeléseink! Nem játszunk minden héten olyan csapatok ellen, mint a Monaco, ez a csapat a csoport favoritja, örülünk, hogy minden héten Monaco és Trabzonspor szintű csapatok ellen játszhatunk.”

A Ferencváros csütörtökön 18:45-től lép pályára az AS Monaco ellen a II. Lajos Stadionban.