Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris menesztette edzőjét az Olympiakosz – HIVATALOS

A jelentős nyári erősítések ellenére mérsékelten kezdte az idényt az Olympiakosz, és a vasárnap esti vereség után a görög rekordbajnok meg is köszönte nyáron kinevezett edzője munkáját…

Az Arisz Szaloniki elleni rangadó 2-1-es elvesztése után az Olympiakosz Pireusz még a vasárnap esti órákban megerősítette, hogy megszüntette az együttműködését Carlos Corberán vezetőedzővel.

A fiatal spanyol tréner korábban éveken át a Leeds Unitednél tevékenykedett, míg az elmúlt két évben az angol másodosztályú Huddersfield Town mestere volt, melyet az elmúlt szezonban a Championship rájátszásába vezetett és közel állt a PL-be való feljutáshoz. A megnövekedett nemzetközi érdeklődés hatására kereste meg őt az Olympiakosz is, ahol viszont nem a tervek szerint kezdték a szezont.

A pireusziak az Európa-liga csoportkörében mindkét mérkőzésüket elvesztették, míg a görög bajnokság első öt fordulója alatt csupán nyolc pontot szereztek. A hazaiak porondon két győzelem és két döntetlen mellett becsúszott a vasárnapi esti vereség, így csak a hatodik helyen állnak, miközben az ősi rivális Panathinaikosz ötből öt győzelemmel vezeti a bajnokságot.

A nemzetközi sajtóhírek szerint a többek közt Marcelót és James Rodríguezt is megszerző görög csapat Laurent Blanc-t vagy Rafa Benítezt nevezheti ki új edzőjének.