Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NBII: bejelentette új vezetőedzőjét a Haladás! – hivatalos

A magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos közleményében tudatta, hogy kinevezte Németh Szabolcs utódját. A helyét a vasi klub élén korábban már megfordult Michal Hipp veszi át…


Visszatért a Szombathelyi Haladás élére Michal Hipp, aki még az élvonalban irányíthatta a zöld-fehér alakulatot. A szlovák szakember 2017 novembere és 2018 szeptembere között volt a Hali vezetőedzője. A 2017/2018-as idény során nagy hajrával bent tudta tartani a nehéz helyzetben levő együttest, majd a 2018/2019-es szezonban a nem túl acélos teljesítmény miatt távoznia kellett. A Haladás közleménye alapján Hipp egyelőre a kiírás végig érkezett, ám amennyiben teljesíti az elvártákat, úgy további két évvel meghosszabbodik a szerződése. 

Michal Hipp edzői karrierje során segítette Vladimir Weiss és Michal Bilek munkáját is. Vezetőedzőként dolgozott a Slovan Bratislava, a Petrzalka és a Nitra élén, illetve néhány meccsen irányíthatta a szlovák válogatottat. Legutóbb a szlovák harmadosztályban érdekelt Slovan Galanta kispadján tevékenykedett.