Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondhatja a válogatottságot a magyar válogatott csapatkapitánya

Magyar sajtóinformációk szerint az utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar válogatott csapatakapitánya hamarosan fontos bejelentést tehet…

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

A csakfoci.hu információi szerint a magyar válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám szerda délután sajtótájékoztatót fog tartani, melyen fontos bejelentést tehet. A kiszivárgott információk szerint a rutinos labdarúgó bejelentheti a válogatott szereplés lemondását a Nemzetek Ligája-meccseket követően.

A 34 éves támadó részt vett az előző két Európa-bajnokságon, összességében pedig 84 találkozón 25 gólt szerzett a nemzeti csapat színeiben.

Szalai korszakos egyénisége a magyar válogatottnak: 2009 februárjában, Izrael ellen mutatkozott be a nemzeti csapatban, összesen hét szövetségi kapitánynál is kihagyhatatlan és az egyik legfontosabb tagja volt az együttesnek. Később aktív részese volt a csapat modernkori sikerkorszakának is.

A magyar válogatott pénteken Németország vendégeként Lipcsében lép pályára, három nappal később az Európa-bajnok olasz válogatottat fogadja a Puskás Arénában.