Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugália: „Nem okozott meglepetést Ronaldo döntése”

Cristiano Ronaldo a minap saját maga jelentette be, hogy nem az idei katari világbajnokság lesz az utolsó nagy tornája. A portugál zseni elképzelése szerint részt akar venni a 2024-es németországi Európa-bajnokságon is.

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Igazából már a 2024-es német rendezésű Európa-bajnokság sincs túl messze, ám a rendhagyó módon az év végén sorra kerülő világbajnokság egyelőre minden figyelmet magára vonz. Azonban Cristiano Ronaldo a héten elérte azt, hogy hidat képezzen a két torna között. A Manchester United 37 esztendős sztárja ugyanis arról számolt be, hogy ott kíván lenni a 2024-es Eb-n is.

Válogatottbeli társa, Rúben Neves nyilatkozta le ma, hogy tulajdonképpen nem is vártak mást „CR7-től”, mint a ragaszkodást a portugál nemzeti csapathoz:

„Senki nem lepődött meg. Vele együtt dolgozunk, ismerjük, de jelenleg nem számítottunk rá, hogy ezt ki is mondja. Valahogy már tudtuk ezt, arról, ahogy dolgozik, ahogyan itt van. Mindig rendkívül, amikor a válogatottnál van. Mindent tekintetben profi, és készen fog állni.”

– idézte a Wolverhampton sztárját a Tuttomercatoweb.

A portugál válogatottban 2003-ban bemutatkozott Cristiano Ronaldo eddig 189 alkalommal húzta fel magára a címeres mezt, és 117-szer volt eredményes.