Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: szerződést hosszabbított brazil tehetségével a Watford! – Hivatalos

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Watford együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított támadójával, Joao Pedroval.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Watford gárdája a mai nap folyamán hivatalos közösségi oldalán jelentette be a hírt, miszerint sikerült megállapodniuk Joao Pedroval a szerződése meghosszabbítását illetően. A brazil támadó az új kontraktus értelmében 2028 nyaráig kötelezte el magát a csapatnál. Pedro 2020 januárjában érkezett a Watfordhoz, ahol igen gyorsan a keret meghatározó tagjává nőtte ki magát. Az előző szezonban a Premier Leagueben több élvonalbeli csapat figyelmét is felhívta magára, és a hírek szerint többen ajánlatot is tettek érte a nyári átigazolási szezonban. Végül azonban nem tudta őt megszerezni egyik klub sem, és Pedro a Watfordnál maradt a kiesés ellenére is. A támadó a mostani szezonban eddig 9 mérkőzés után 2-2 góllal és gólpasszal áll a másodosztályban.

Joao Pedro a Watford színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 83 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 15 gólt és 7 előkészítést jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a transfermarkt.