Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Itt a vége! Válik a PSG-nél is rühellt argentin!

A párizsi klubváltása ellenére még mindig nem ért véget Mauro Icardi kálváriája. A korábbi argentin válogatott játékos nemrég kötelezte el magát a török Galatasaray-hoz, igaz, a Paris Saint-Germain egyelőre csak kölcsönbe mondott le róla.

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Mauro Icardi korábban az Internazionale játékosaként szerzett magának komoly nevet, ám már Milánóban kitűnt rossz döntéseivel és magánéleti válságaival. Nagy botrányokat kavart mindig is a szerelmi élete Wanda Naraval, az influenszer bugyimodellel és játékosügynökkel.

Icardi és Wanda már összeházasodtak, és gyermeket is vállaltak. Azonban az asszonyság nem elégedett meg ennyivel, és ő lett az argentin támadó ügynöke is. Ez az összefonódás pedig lassacskán megölte kapcsolatukat. Icardi tavaly megcsalta párját, aki ugyan szigorú feltételekkel még megbocsájtott, ám tegnap egy Instagram sztoriban megköszönte a nagyvilág toleranciáját előzetesen is, és bejelentette, hogy elválik férjétől.

„Nagyon fájdalmasnak találom ebben a pillanatban ezt megélni. De tekintettem a kitettségemre és a média kiszivárogtató spekulációira, jobb, ha közvetlenül tőlem tudja meg. Nincs mit kijelenteni, és nem akarok semmiféle részletet közölni ezzel a különválással kapcsolatban. Kérem, hogy értsék meg, ne csak értem, hanem a gyermekeinkért is.”

– üzent a szőke Wanda, aki lényegében az online térben éli mindennapjait.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy miként alakul az öt gyermeket is nevelő család sorsa. Wanda elsősorban Argentínában vállal televíziós munkákat, ám a srácok egy isztambuli angol tannyelvű iskolában tanulnak. Eközben a jó Mauro végre újra a pályán volt: múlt hétvégén 28 percet kapott csereként a Galatasaray-ban.

A hamarosan már csak ex-Icardi asszony a minap még Miamiban élvezte az “őszt”:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wanda nara (@wanda_nara) által megosztott bejegyzés