Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi: „Csodálatos a kapcsolatom Orbán Viktorral, de…”

Izgalmas hétvége elé néznek az olaszok, ugyanis két fontos Nemzetek Ligája mérkőzésük mellett még parlamenti választásokra is sor kerül vasárnap. Mindezek árnyékában aligha meglepő, hogy a híres baloldali napilap, vagyis a La Repubblica érdekes megközelítéssel szólaltatta meg Marco Rossit.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Mint ismert, az olasz válogatott hétfő este a Puskán Arénában zárja a Nemzetek Ligája idei kiírását. A magyar válogatott trénere pedig az olasz Marco Rossi, akit néha-néha még a római vagy milánói lapok is meg szoktak szólaltatni. Bár a téma általában Szoboszlai Dominik és a Napoli.

Most a La Repubblica készített interjút a magyar nemzeti csapat élén álló szakemberrel. A hazánkban roppant népszerű szövetségi kapitány pedig nem volt szégyenlős kedves szavakkal illetni Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort. A napilap ugyanis a vele való kapcsolatáról faggatta:

„Csodálatos kapcsolatom van vele, de Olaszországban sem érdekelt a politika, nemhogy Magyarországon. A mi kapcsolatunk kizárólag a focira alapozott, mert ő egy hozzáértő. Én viszont nem beszélek vele politikáról, mert arról nem tudok semmit. Szerintem a mindenesek világában már van belőlük elég, a vírusoktól a háborúkig rájuk bízom a pontifikálás feladatát.”

– finomkodott a 2018. óta hivatalban lévő kapitány.

A magyar válogatott NL-csoportjának záró menetrendje:
Szeptember 23.
20:45 Németország – Magyarország (tv: M4 Sport, élő)
20:45 Olaszország – Anglia (tv: Spíler 2, élő)

Szeptember 26.
20:45 Magyarország – Olaszország (tv: M4 Sport, élő)
20:45 Anglia – Németország (tv: Spíler 2, élő)

Csoportunk állása:

Standings provided by SofaScore