Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Mitrovic triplázott, Szerbia simán nyert Svédország ellen! – eredmények, tabellák

Szerbia könnyed győzelmet aratott Svédországgal szemben Aleksandar Mitrovic vezérletével a B-ligában, a Fulham csatára triplázott. Szintén ebben a ligában érdekelt Izrael is nyerni tudott, ezzel feljutott a legjobbak közé, míg Skócia hátrányból felállva gyűjtötte be a három pontot Írország ellen…

(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Nemzetek Ligája – B-liga, 1. csoport:

Hátrányból felállva tartotta otthon a három pontot Skócia. A vezetést Írország a 15. percben szerezte meg Egan révén, a félidőben pedig előnyből is várhatták a folytatást Stephen Kenny tanítványai. A fordulás után gyorsan egalizált a hazai válogatott Hendry találatával, majd a győzelmet érő gólt Christie szerezte a 81. minutumban, büntetőből. 

Skócia – Írország 2-1 (0-1)
Gólszerzők:
Hendry (50.), Christie (81., büntető) ill. Egan (15.)

A csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore

Nemzetek Ligája – B-liga, 2. csoport:

Az első félidő nem hozott gólt, viszont a második játékrészben három találat is esett, melyből kettőt Izrael szerzett. A vezetést már a félidő elején megszerezték a hazaiak Weissman révén, majd a 88. percben a korábbi Fradi-támadó, Uzuni találatával egyenlített Albánia. A három pontot végül otthon tudta tartani Izrael, a 90+2. minutumban Baribo volt eredményes. Ezzel a sikerrel Alon Hazan legénysége feljutott az A-ligába. 

Izrael – Albánia 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Weissman (46.), Baribo (90+2.) ill. Uzuni (88.)

A csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore

Nemzetek Ligája – B-liga, 4. csoport:

A vezetést a 15. percben Svédország szerezte meg. A szerb védők csúnyán megfeledkeztek Claessonről, aki a kapujából kimozduló és menteni igyekvő Vanja Milinkovic-Savic átemelte a labdát, ami a hálóban kötött ki. Az előnynek sokáig nem örülhettek a vendégek, mivel a 18. minutumban Mitrovic fejesével egyenlített Szerbia. A hazai válogatott még az első félidőben fordítani tudott, a hosszabbításban újra Aleksandar Mitrovic volt eredményes, ráadásul ismét fejjel. A fordulás után gyorsan növelte előnyét Szerbia, újfent Mitrovic jóvoltából, aki ezúttal már lábbal vette be a svédek hálóját. Úgy tűnt, a gólt először les miatt elveszik tőle, ami a VAR segítségével kiderült, a Fulham kiválósága szabályos találatot szerzett. Az utolsó gólt Lukic szerezte, a középpályás a 70. percben volt eredményes, a Torino játékosa védhetetlenül tekert a kapuba. 

Szerbia – Svédország 4-1 (2-1)
Gólszerzők:
Mitrovic (18., 45+1., 48.), Lukic (70.) ill. Claesson (15.)

A csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore

Nemzetek Ligája – C-liga, 2. csoport:

Mindhiába szerezte meg a vezetést Koszovó, a hajrában elbukta a találkozót. Az 58. percben Muriqi távoli góljával került előnybe a vendég válogatott. A rutinos csatár 18 méterről volt eredményes. A 82. minutumban egyenlített Észak-Írország, a hazaiak részéről Whyte gyakorlatilag senkitől sem zavartatva volt eredményes. A 90+3. percben Magennis káprázatos fejesével fordítottak és tartották otthon a három pontot Ian Baraclough tanítványai. 

Észak-Írország – Koszovó 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Whyte (82.), Magennis (90+3.) ill. Muriqi (58.)

Ciprus megszerezte első győzelmét a C-ligában, a 18. percben Tzionis volt eredményes a hazaiak részéről. Görögország ezzel szemben először szenvedett vereséget, de Gustavo Poyet legénysége biztosan ott lesz a B-ligában. 

Ciprus – Görögország 1-0 (1-0)
Gólszerzők:
Tzionis (18.) ill.

A csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore