Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: ennyiért távozhat Declan Rice – sajtóhír

A Kalapácsosok árcédulát tűztek egyik legjobb játékosuk nyakába, akit ha megakar valaki venni, annak ürítenie kell a kasszáját…

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a West Ham United 120 millió fontban (~134 millió euró) határozta meg Declan Rice árát.

Amennyiben valaki hajlandó lenne kifizetni érte ezt az összeget, akkor ő lenne minden idők második legdrágábban átigazoló játékosa Neymar mögött, és ezzel együtt fellépne az angolok között az első helyre, amelyet most Jack Grealish vezet 100 millió fonttal. Bár aligha fog fizetni valaki érte ennyit, a londoni együttes valószínűleg ezzel csak az érdeklődőket szeretné elijeszteni.

A 23 éves középpályás piaci értékét 80 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2024-ig szól a West Hammel. Rice 2017-ben került fel a Kalapácsosok felnőtt csapatába, azóta 204 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 10 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.

Sokáig a Manchester United és a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani az angol játékos iránt, azonban sokallták érte a kért összeget, így letettek róla.