Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Skriniar elárulta melyik milánói hősre akart hasonlítani

Milan Skriniar komoly meglepetést okozva továbbra is az Internazionale játékosa, bár a legújabb pletykák szerint a Paris Saint-Germain januárban újra rohamot indítana a kegyeiért. Pedig a jelek szerint a lelke komolyan kötődik az olasz klubhoz.

Arról lehet hallani, hogy az Inter nem feltétlenül akarja eladni a 27 éves Skriniart, és inkább meghosszabbítaná a lejáró megállapodásukat. A 2017-ben megvásárolt szlovák bekk szerződése a szezon végéig érvényes, így a legrosszabb esetben akár ingyen is leléphet jövő nyáron Milánóból.

Ám a jelek szerint Skriniar egyáltalán nem foglalkozik a jövőjével, és bár nem csak magánéleti érdekességekről beszélt a DAZN-nak nyilatkozva, mégiscsak mondott egy kis érdekességet az idolját tekintve:

„Ronaldo egy jelenség volt, amikor gyerekként csatár voltam. Szerintem minden gyerek mikor elkezd futballozni, arra gondol, hogy sok gólt és gólpasszt akar szerezni, akár a legmagasabb szinten. Emlékszem, amikor 2002-ben a világbajnokság volt, azzal a bizonyos hajával megnyerte a gólkirályi címet is, megkértem az apámat, hogy olyat szeretnék. Hát megszívtam.”

– tréfálkozott, a középső védő.

A kétszeres világbajnok Ronaldo egykor volt az Inter sztárja, még 1997. és 2002. között.