Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: már dolgoznak Messi szerződéshosszabbításán

A futball történelmének egyik legnagyobb húzását követte el tavaly a Paris Saint-Germain, amikor megszerezte az FC Barcelonától távozni kényszerülő Lionel Messit. Ugyan nehezen indult be az argentin karrierje Párizsban, mára már remek formájának örülhetünk.

(Photo by Elsa/Getty Images)

Még úgy is a Paris Saint-Germain egyik legjobbja a már 35 esztendős Messi, hogy a játék egyértelműen Kylian Mbappéra épül. A nyári edzőváltás, vagyis Mauricio Pochettino és Christophe Galtier kinevezése sem zökkentette ki a korábbi Barca-kedvencet.

A Tuttomercatoweb pedig máris azt veszi számba, hogy a korábbi találgatások ellenére aligha tér vissza Messi a Camp Nou-ba. A honlap szerint Nasser Al-Khelaifi elnök, illetve Luís Campos vezetőségi „mindenható” egyaránt azon dolgozik, hogy meggyőzzék a már kilencven válogatott gólnál (százhatvannégy meccsen) járó Messit a párizsi folytatásról.

A Tuttomercatoweb felmérése szerint nagyon minimális az esélye annak, hogy Messi jövő nyáron hazatérjen sráckori klubjához, a Newell’s Old Boys-hoz. A PSG-s folytatásnak pedig kétszer akkora az esélye, mint a barcelonai átigazolásnak.

Leo Messi tavaly ősz óta negyvenötször játszott eddig a Paris Saint-Germainben. Statisztikáját pedig tizenhét gól és huszonhárom gólpassz gazdagítja.