Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

1. HNL: Kleinheisler gyönyörű fejesgólt szerzett, kiütéssel nyert az Eszék – videóval

A horvát bajnokság (1. HNL) 11. fordulójában az Eszék a kötelező győzelem reményében lépett pályára a Lokomotiva Zagreb ellen szombaton a kora esti órákban…

Az Eszék esélyeshez méltóan fölényes, 4-1-es győzelmet aratott a mezőny alsó felében tanyázó Lokomotiva Zagreb ellen. Az egyre jobb formába lendülő délvidéki gárda már az első három percen belül két gólt szerzett Adrián Barisic és Dion Drena Beljo jóvoltából. A korai jó kezdés megnyugtatta a hazai gárdát, amely az első játékrész hajrájában Mijo Caktas jóvoltából újabb gólt szerzett. Innentől kezdve sokáig 3-0 volt az állás, majd a találkozó hajrájában Bralic hosszú felívelését a kiugró Kleinheisler László épphogy a tizenhatoson belülről fejelt a kapus felett a hálóba. A legvégén a vendégeknek összejött a becsületgól, de a második helyre fellépő Eszék sikere nem forgott veszélyben.

A magyar válogatott középpályása az új szezonban a tizedik meccsen már a negyedik gólját szerezte, azok után, hogy az előző idényben összesen három alkalommal volt eredményes.

Eszék – Lokomotiva Zagreb 4-1 (3-0)
Gólszerzők: Barisic (2.), Drena Beljo (3.), Caktas (45.), Kleinheisler (80.), ill. Vasilj (86.)

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by SofaScore LiveScore