Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fortuna Liga: házon kívül aratott minimális sikert a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Fortuna Liga) szombat esti mérkőzésén a felvidéki FC DAC 1904 a nyeretlen sereghajtó Liptószentmiklós otthonába látogatott…

 

Az FC DAC 1904 egy öngóllal gyűjtött be a három pontot és aratott 1-0-s győzelmet a Liptószentmiklós ellen Poprádon. A vendégek kezdeményezőbben kezdték a mérkőzést, és az első húsz perc végén kis szerencsével a vezetést is sikerült megszerezni. Krsztovics futott el a baloldalon, középre lőtt labdáját pedig Lukás Bielák a saját kapujába bombázta. Ezzel az öngóllal szerezte meg a vezetést a DAC. Újabb húsz perccel később tovább nőttek a vendégek nyerési esélyei, ugyanis a hazaiak soraiból Bedecs jutott a kiállítás sorsára, miután egy akción belül két szabálytalanságot is elkövetett, és mindkettőért sárga lapot kapott. A második félidőben a DAC nem sokat tudott kezdeni az emberelőnnyel, de legalább biztosan megőrizte egygólos vezetését és elvitte a három pontot.

A dunaszerdahelyiek magyar légiósai közül a visszatérő Kalmár Zsolt és Szánthó Regő kezdőként lépett pályára, Balogh Norbert pedig csereként jutott lehetőséghez.

Liptószentmiklós – FC DAC 1904 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. Bielak (20. – öngól)
Kiállítva: Bedecs (41.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by SofaScore LiveScore