Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Mourinho nélkül, idegenben nyert az AS Roma az Inter ellen! – videóval

A Serie A 8. fordulójában az AS Roma a videóbírónak is köszönhetően egy gólos hátrányból felállva fordított az Inter ellen. 

 (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Remekül kezdett az Inter a rangadón, hiszen ha nincs a VAR, akkor már a 10. percben vezethetett volna a hazai csapat. Így sem kellett azonban sokat várni a szabályos Inter-találatra, hiszen fél óra elteltével a hét közben a Puskás Arénában is betaláló Federico Dimaroc volt eredményes.

A gól után nem meglepő, hogy az Inter játszott fölényben, ám ez igencsak meddőnek bizonyult, ráadásul a 39. percben Paulo Dybala villanásával szinte a semmiből egalizált az eltiltott José Mourinho csapata.

A szünet valamivel az Inter volt aktívabb, ám a kapuk nem igazán forogtak komoly veszélyben. Az első félidőhöz hasonlóan viszont váratlanul, újabb gólt a rómaiak szereztek, mégpedig Chris Smalling révén – Az Inter pechjére másodjára is ellenük tévedett, hiszen bár vizsgálták, végül megadták az angol hátvéd fejes gólját.

A folytatásban jól őrizte előnyét a fővárosi csapat, és amolyan ‘tipikus Mourinho-féle győzelmet’ aratott, minimális különbséggel, szinte tökéletes helyzetkihasználással!

Inter – AS Roma 1-2 (1-1)
Giuseppe Meazza stadion, Vezette:
Gólszerzők: Dimarco (30.) illetve Dybala (39.), Smalling (75.)
Sárga lap: Asslani (72.), Correa (87.), Gosens (90.), Barella (90+2.) illetve Zaniolo (54.), Mancini (61.), Smalling (65.)
Piros lap:

Inter: Handanovic – Bastoni (Gosens, 81.), Acerbi, Skriniar – Dumfries (Bellanova, 81.), Barella, Asllani (Mkhitaryan, 77.), Calhanoglu (J. Correa, 77.), Dimarco (Carboni, 88.) – Dzeko, L. Martinez. Vezetőedző: Simone Inzaghi

AS Roma: Rui Patricio – Ibanez, Smalling, Mancini – Spinazzola, Matic, Cristante, Celik – Pellegrini (M.  Camara, 81.), Zaniolo (Belotti, 86.) – Dybala (Abraham, 83.). Megbízott edző: Salvatore Foti

 

Korábban: 

Napoli – Torino 3-1

 

A forduló további programja: 

szombat:

20:45 Empoli – AC Milan (Tv: Spíler 2)

vasárnap:

12:30 Lazio – Spezia (Tv: Sport 1)

15:00 Lecce – Cremonese

15:00 Sampdoria – Monza (Tv: Sport 1)

15:00 Sassoulo – Salernitana

18:00 Atalanta – Fiorentina (Tv: Sport 1)

20:45 Juventus – Bologna (Tv: Sport 1)

hétfő:

20:45 Verona – Udinese (Tv: Sport 1)

 

A bajnokság állása:

Standings provided by SofaScore