Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: újabb alapember érkezhet a Leipzigtől!

A német bajnok Bayern München korábban sem mutatkozott szégyenlősnek, ha a riválisok sztárjait kellett elcsábítania. A bajorok állítólag most a Leipzig osztrák válogatott középpályását, Konrad Laimert szereznék meg.

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

A 25 esztendős Laimer (a képen 27-es számmal) szalagszakadása miatti kényszerpihenőjét tölti, de állítólag januárban már újra játszhat a Leipzigban. Igaz, lehet, hogy az lesz majd a huszonnégyszeres válogatott játékos utolsó fél éve a lipcseieknél. Egyrészt ugyanis lejár Laimer szerződése a Red Bull Arenaban, illetve bejelentkezett nála a Bayern München is.

A Sport Bild értesülése szerint a Bayern nem is kíván tárgyalni a Leipziggal, amelytől már korábban megszerezte Dayot Upamecanot és Marcel Sabitzert is. Mindkettőt még 2021-ben. Laimer jövő nyáron csatlakozhatna ingyen, illetve csak némi aláírási bónuszért cserébe. Sőt, a lap úgy tudja, hogy a középpályás szóban már mindenben meg is egyezett a müncheni kirakatklubbal, amely a hétvégén hosszú idő után visszatért a győzelem útjára a Bundesligában.

Laimer 2017. óta a Leipzig játékosa, és előtte is a Red Bull növendéke volt: a Salzburgnál nevelkedett.