Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bruno Fernandes: “Tanulnunk kell a City elleni vereségből”

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United 6-3-ra kikapott a városi rivális Manchester City ellen a Premier League 9. fordulójában. Az MU középpályása, Bruno Fernandes arra szólítja fel a csapattársait, hogy tanuljanak ebből a vereségből.

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

A Manchester United nagy vereséget szenvedett a Manchester City ellen vasárnap este. Erik ten Hag gárdája már az első félidőben négygólos hátrányba került, ám a második játékrészben három gólt lőtt, Antony találatának és egy kései Martial-duplának köszönhetően.

Az MU középpályása, Bruno Fernandes azonnali választ szeretne látni a súlyos vereségre, amely során Erling Haaland és Phil Foden is mesterhármast lőtt. Ráadásul nagyon sűrű menetrend vár a Unitedre, hiszen mind a Premier League-ben, és mind az Európa-ligában egymás után jönnek a meccsek ebben a hónapban.

“Úgy gondolom, hogy a hozzáállásunk már a kezdettől fogva nem volt a legjobb, és azt hiszem, ez okozta a problémáinkat, és emiatt kaptunk túl korán, túl sok gólt.”

– mondta Fernandes.

“A második félidő már sokkal jobb volt, jobban irányítottuk a játékot. Amikor nálunk van a labda, akkor bátrabbak vagyunk. Az eredményben nyilvánvalóan alulmaradtunk, ezért kockáztatnunk kellett – és nyilvánvalóan, ha vállalod ezt a kockázatot, hamar gólt szerzel, majd megpróbálsz egy kicsit többet támadni, és ezért még több gólt kapsz. Egy olyan csapatnak, mint a City, nem lehet ekkora teret adni. Természetesen nagyon csalódottak vagyunk, de most itt az ideje, hogy a következő meccsre összpontosítsunk. Vissza kell térnünk a korábbi teljesítményünkhöz, és nem engedhetjük, hogy ez a vereség lehúzzon minket. Ebből a verségből tanulnunk és fejlődnünk kell a jövőre nézve.”

A Manchester United csütörtökön az Európa-ligában lép pályára Cipruson az Omonia Nicosia ellen, míg vasárnap este az Everton ellen játszik a Premier League-ben.