Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU januárban kész elengedni Ronaldót – sajtóhír

A szigetországi sajtó híresztelései szerint januárban teljesülhet a Manchester United portugál klasszisának álma(?), és elhagyhatja a csapatot…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

The Telegraph értesülései szerint a Manchester United menedzsere, Erik ten Hag hajlandó lenne elengedni Cristiano Ronaldót a januári átigazolási időszakban, amennyiben a portugál világklasszis valóban távozni szeretne a csapattól.

A 37 éves labdarúgó a tavaly nyári visszatérése óta 46 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérték CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretett volna igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Végül a maradt a csapatnál, de a nyári alapozást szinte teljes mértékben kihagyó klasszis teljesítménye finoman szólva is hagy kívánni valót maga után, így az MU-nál már a kispadra került, csak egyszer volt kezdő a PL-ben, az Európa-ligában kap rendszeres játéklehetőséget. Nyolc mérkőzés alatt egyetlen gólt szerzett, azt is csak tizenegyesből a Sheriff Tiraspol ellen.