Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Hihetetlen volt újra azt érezni, hogy minden rendben!”

Mint ismert, a Wolverhampton Wanderers csatára 2020 novemberében szörnyű koponyasérülést szenvedett, amelynek emlékétől mint állítja, még mimig nem sikerült megszabadulnia.

 (Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

Jimenezzel a Star+ készített mélyebb interjút, amelyben a világbajnokságra készülő mexikói csatár a következőket nyilatkozta állapotáról.

“Olyannyira megrepedt a koponyám, a fejvédőtől pedig az orvosok javaslatára a mai napig nem tudok teljesen megszabadulni. Még mindig nem gyógyult be ugyanis teljesen a sérülésem. Kezdetben speciális védőben játszottam, amely az egész fejet védte, mostanra ez már csak egy ‘band’ lett, amely kimondottan a még sértett részt védi.” – fogalmazott Jimenez, aki őszintén beszélt arról, hogy mentálisan is mennyire visszavetette őt a szörnyű eset.

“Amikor először érkezett újra a fejem felé a labda, bevallom féltem attól, hogy vajon mi történik majd. Elképesztően megkönnyebbültem, amikor éreztem, hogy minden a legnagyobb rendben. Nem volt könnyű újra pályára lépni, főleg nem egy olyan hasonló helyzetbe kerülni meccsen, mint ami után a sérülésem történt.” – folytatta a csatár, majd arról is beszélt, milyen a kapcsolata, az esetet “előidéző” David Luizzal.

“Amióta korászba kerültem, folyamatosan keresett és azóta is keres üzenetekkel, mindig érdeklődik. Az elején nem győzte kifejezni, mennyire sajnálja a történteket. Azt hiszem neki is nehéz volt mindezt feldolgozni, de mindig arra a következtetésre jutottunk, hogy a futball már csak ilyen, sajnos tényleg bármi megtörténhet.” –így Raúl Jimenez, aki ha nem is talált vissza legjobb formájához a pályán, vélhetően hamarosan a katari világbajnokságra készülhet Mexikóval.