Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Messi visszatérése? Tudjuk, hogyan kell csodát tenni!”

Az FC Barcelona alelnöke, Eduard Romeu finoman szólva is alapot szolgáltatott a további találgatásoknak azt illetően, hogy vajon Lionel Messi visszatérhet-e a jövő nyáron az FC Barcelonához. 

A katalán vezető a minap nyilvános beszámolót tartott a Barca elmúlt és jelenlegi szezonbeli költségvetését illetően. A konferencián kérdésekre is válaszolt Romeu, aki nem kerülhette, de talán nem is akarata elkerülni a Lionel Messiről esetleges visszatéréséről szóló kérdéseket.

“Az elnök úr mindig hangoztatja, hogy Messi a Barca értéke, Messi előtt pedig a Barca ajtaja mindig nyitva áll!” – kezdett bele mondandójába egy máris könnyen félreértelmezhető mondattal a katalánok alelnöke.

“Amikor futballoztam akkor az volt a feladatom, hogy lepasszoljam a labdát a társaknak. Most is hasonlóan teszek, hiszen a szakmai döntések nem engem illetnek. Ha a szakmai stáb úgy érzi, hogy meg kell tennünk bizonyos lépéseket, akkor mi azonnal elkezdjük előkészíteni azokat, segítve ezzel a szakmai munkát!” – elmélkedett tovább Eduard Romeu, majd folytatta további félreérthető utalásokkal.

“Mindannyian tudjuk, hogy kell csodát tenni! Messi visszatérése most már például anyagilag is életképes lehet. Ő a Barca ikonja. ez mindig is az otthona lesz, de mint korábban mondtam, technikai jellegű döntés az ő szerződtetése is.” – így Romeu aki kis túlzással azt nem mondta csak ki, hogy a Barca szándékai valósak.