Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi nyáron visszatér a Barcelonához – sajtóhír

A Barcelona argentin ikonjának távozása óta gyakorlatilag folyamatosan téma a visszatérése, most egy újabb forrás “robbantotta a bombát” ezzel kapcsolatban…

(Photo by Supa/DAX Images/NurPhoto via Getty Images)

A Lionel Messihez közeli forrásnak tekinthető Veronica Brunati argentin sportújságíró a keddi napon közölte, hogy a Paris Saint-Germainben játszó hétszeres aranylabdás klasszis 2023. július elsejétől újra a Barcelona játékosa lesz.

A 35 éves argentin klasszis múlt nyáron hagyta el másfél évtized után a Barcelona csapatát, és szerződött a Paris Saint-Germainhez. Messi másfél évtizeden keresztül a Barcelona csapatát erősítette, mellyel egyéni és csapatszinten is mindent megnyert. Számtalan egyéni elismerés és csapatsiker mellett 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a katalánok mezében.

Messi új állomáshelyén a statisztikákat tekintve profi karrierje egyik leggyengébb idényét futotta, hiszen 33 mérkőzésen mindössze 11 találat fűződött a nevéhez 13 előkészítése mellett. Minden bizonnyal nem sikerült tökéletesen beilleszkednie új csapatába és/vagy nem igazán érzi jól magát Párizsban. Jövőjével kapcsolatban folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pletykák.

Ugyanakkor az új idényben Messi szemlátomást jobban teljesít a PSG-ben, 12 mérkőzésen hét gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.

A várakozások szerint Messi legkorábban a világbajnokság után dönthet majd arról, hogy hol képzeli el karrierje további folytatását.