Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Jogosan kaptunk ki…”

A Ferencváros sima vereséget szenvedett a Crvena zvezda ellen az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában…

(Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images via Getty Images)

A 4-1-es vereséget követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov nem volt elégedett a csapata játékával, de nem keresett kifogásokat a fiaskó miatt:

“Ilyen a futball, ez benne van. Jogosan kaptunk ki Belgrádban. Az ellenfél vezető góljáig jól ment a játék, de a tizenegyes megtörte a lendületünket. Ennek nem szabadna bekövetkezni, de ismétlem: ilyen a foci. Nem tudnék kiemelni olyan pontot, amivel elégedett lennék. A mai mérkőzés alapján minden egyes pontban javulnunk kell a következő hétre. Ami a mai mérkőzésben igazán meglepő volt, az az, hogy 0-1 után leálltunk a játékkal. Ezen a szinten benne van minden mérkőzésben a kapott gól, utána nem kéne leállnunk, csapatként kéne tovább játszanunk. Csakis csapatszinten tudunk a jövőben érvényesülni. A zvezda játékában számunkra nem volt semmi meglepő, jól ismerjük őket, ezúttal viszont túl sok szabad helyet hagytunk neki. Ezen a szinten ez megbosszulja magát.

A következő mérkőzés a Debrecen ellen lesz, oda is várunk 20 ezer drukkert, hogy be tudjanak melegíteni a Crvena zvezda elleni hazai mérkőzésre. 4-1-re kikaptunk egy nagyon jó csapat ellen, de ez nem az utolsó nap volt az életünkben. Az én dolgom az, hogy tovább menjen minden.”

A Ferencváros az AS Monacóval együtt hat-hat pontos a csoportban, míg a Crvena és a Trabzonspor három-három ponttal bír féltávnál. Jövő csütörtökön a magyar és a szerb bajnok újra megmérkőzik egymással a negyedik fordulóban.

A csoport aktuális állása:

Standings provided by Sofascore