Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

K-League: Ádám Martin csereként beállva duplázott – videóval

A dél-koreai bajnokság (K-League) rájátszásának második fordulójában a listavezető Ulsan Hyundai a legnagyobb riválisnak számító Jeonbuk Hyundai Motors együttesét fogadta a szombati játéknapon…

Az Ulsan Hyundai a szombati rangadó megnyerésével óriási lépést tett a bajnoki cím felé, miután hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Jeonbuk Hyundai Motorst. Az első félóra végeztével a vendégek szereztek vezetést a gambiai Modou Barrow találatával, azonban a “tigrisek” ismét a magyar “Viking” jóvoltából a végén kiharcolták a győzelmet. Ádám Martin a 75. percben lépett pályára csereként, majd a hosszabbítás perceiben előbb egy higgadtan elvégzett tizenegyesből kiegyenlítette a mérkőzés állását, majd nem sokkal később egy szöglet utáni fejesgóllal meg is fordította azt. Fontos győzelmével az Ulsan nyolc pontra növelte előnyét a bajnokság élén legfőbb üldözője, a címvédő Jeonbuk előtt, amikor már csak három forduló van hátra a rájátszásból.

A 27 éves magyar támadó tizenegyedik bajnoki pályára lépésén már a nyolcadik gólját szerezte, így továbbra is kirobbanó formában teljesít a Távol-Keleten.

Ulsan Hyundai – Jeonbuk Hyundai Motors 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Ádám (90+7., 90+10. – az elsőt tizenegyesből), ill. Barrow (33.)

 

A bajnokság aktuális állása

(Tabella: eredmények.com)