Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az ellenfél mezét viselte, kikerült a keretből a Fehérvár támadója – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár csapata közleményben tudatta, hogy fegyelmi okokból kitette a csapat játékosát a keretéből…

A MOL Fehérvár hivatalos honlapján jelentette be, hogy grúz támadója, Budu Zivzivadze kikerült az első csapat keretéből.

“Támadónk a hétfő esti, Újpest FC elleni vereséget követően kirívóan tiszteletlen magatartást tanúsított a klubbal, szurkolóinkkal és csapattársaival szemben, így kikerült az első csapat keretéből. Klubunk további nyilatkozatokat nem kíván tenni a témában” – állt a fehérváriak közleményében.

A 28 éves támadónak annyi volt a vétsége, hogy a lefújást követő mezcsere után felvette korábbi csapata, az Újpest mezét és abban sétált le a pályáról.

Zivzivadze 2020-ban került Fehérvárra, majd az előző idényben parkolópályára került a csapatnál, ezért a 2021-2022-es évad második felét kölcsönben Újpesten töltötte, ahol 12 bajnokin 11 gólt szerzett. Nyáron többször is hangsúlyozta, hogy szeretne a lila-fehéreknél maradni, azonban végül visszatért a fehérváriakho. Az idei szezonban tíz mérkőzésen egy gólt szerzett.