Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: gyermekkori álma vált valóra az utánpótlás válogatott játékosnak

A DVSC játékosainak nem sok öröme lehetett a Ferencváros elleni mérkőzésben, talán az egyetlen kivétel Major Sámuel, aki ezen a meccsen debütált az NB I-ben. 

A 20 éves játékos csereként, a mérkőzés 78. percben állt be, a rutinos Varga Józsefet váltva. Major a mérkőzés után a DVSC honlapjának nyilatkozott.
“Egy gyerekkori álom vált valóra azzal, hogy debreceniként bemutatkozhattam a DVSC felnőttcsapatában az élvonalban, ráadásul a Ferencváros vendégeként. Remek hangulat uralkodott a stadionban, és a cívisvárosból is rengetegen elkísértek minket. Ami hiányzott, az egy győzelem volt. Egy bő negyedórát kaptam, igyekeztem minél többször labdához érni és segíteni a csapatot a szépítés érdekében, de sajnos nem jött össze a gól. Szimpatikus számomra az új vezetőedző elképzelése, bízom benne, hamarosan teljes mértékben meg tudjuk valósítani a pályán azt, amit elvár tőlünk. Egy kupameccsen játszottam már a Lokiban, bízom benne, hogy az élvonalbeli játékperceim száma is növekszik majd a közeljövőben. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű időszak van mögöttem, de egyértelműen pozitív számomra az NB I-es debütálásom.

Major nyáron tért vissza Debrecenbe, ahol utánpótlás szinten kezdte a pályafutását. 2017-ben szerződtette a Red Bull Salzburg, amelynek felnőtt csapatában nem lépett pályára, de a fiókcsapat, Liefering alapjátékosa volt.
2022 januárjában igazolt a Admira Wacker együtteséhez, azonban ott csak félévet töltött, innen szerződött a DVSC-hez.

Major az utánpótlás válogatottakban is rendszeresen pályára lépett, 2018 óta különböző korosztályokban, összesen 22 válogatott mérkőzése van.