Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham januárban újabb játékost szerezne a Juventustól – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Tottenham nyitott lenne arra, hogy egy újabb játékost igazoljon le a Juventustól…

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Calciomercato információi szerint a Tottenham szemet vetett a Juventus sokat bírált amerikai középpályására, Weston McKennie-re, akit a londoniak akár már a januári átigazolási időszakban megszereznének.

A Schalkétől két évvel ezelőtt először csak kölcsönben, majd végleg megszerzett 24 éves középpályás eddig 57 mérkőzésen hat gólt szerzett a Juventusban, mivel gyakran bajlódik sérülésekkel-. McKennie az elmúlt idényt már februárban befejezte kettős lábközépcsont-töréséből kifolyólag, 21 bajnokin és összesen 29 mérkőzésen tudott csapata rendelkezésére állni. Az idei nyáron is fizikai problémákkal adódott, de a szezonban eddig kilenc Serie A-s, és 13 tétmeccsen szerepelt, a teljesítményével azonban kevésbé elégedettek.

A Tottenham sportigazgatója, Fabio Paratici és vezetőedzője, Antonio Conte egyaránt dolgozott már korábban a torinói klubnál, így nyitottak Serie A-s játékosok foglalkoztatására, a rekordbajnoktól például Dejan Kulusevskit foglalkoztatják, aki valósággal szárnyal a londoniaknál.