Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke szerint Gazdag akár télen topligában köthet ki

Az MLS-ben szereplő Philadelphia Union színeiben nagyszerű idényt futó magyar légiós iránt ügynöke szerint egyre nagyobb a nemzetközi érdeklődés…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Philadelphia Union magyar középpályása, Gazdag Dániel ügynöke, Dusan Vasziljevics az M1 aktuális csatornának megerősítette, hogy hatalmas az érdeklődés a labdarúgó iránt, így nem kizárt, hogy akár már télen az egyik európai topligába szerződik:

“Igazából percenként csörög a telefonom, most is egy spanyol csapattal beszéltem. Viszont elsősorban most az Unionnal kommunikálunk a hosszabbításról. Szerintem van is esély arra, hogy Gazdag megkapja, mert megérdemli. Mi reméljük, mert jól is érzi magát Philadelphiában, de nem zárom ki, hogy egy európai topligába igazol majd, akár már decemberben. Szerintem neki a spanyol liga feküdne a legjobban, de annyi klub hív sok országból, hogy decemberig tényleg bármi megtörténhet.”

Gazdag az MLS 2022-es alapszakaszában 34 mérkőzésen 22-szer volt eredményes, emellett kiosztott 6 gólpasszt is, ennek ellenére nem jelölték őt az év játékosa díjra.

“Sajnos Amerikában nem úgy működik, hogy ki a legjobb, hanem mennek a szurkolók, vagy akinek a megjobb marketingje, legtöbb követője van a közösségi oldalakban, az nyer. Körülbelül így működik. Sajnálom… Gazdag is szomorú volt igazából – noha nem ez a legfontosabb nekünk, de megérdemelte volna, hogy ott legyen a végén” – tette hozzá Vasziljevics a szavazás kapcsán.

Az ügynök hozzátette, szerinte három-négy héten belül már “biztosan lesznek hírek” a játékos jövőjével kapcsolatban.