Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wales: egyre nagyobb az aggodalom Gareth Bale miatt!

Egy hónappal a világbajnokság rajtja előtt a walesi válogatott csapatkapitánya továbbra sem játszik az észak-amerikai profi labdarúgó ligában, amely növekvő aggodalomra ad okot a szigetországban. 

 (Photo by Visionhaus/Getty Images)

A walesiek kezdenek aggódnia az miatt, hogy bármennyire fogadkozott Bale a világbajnoki szereplést illetően, a 33 esztendős kiválóság közel sem a legjobb állapotban érkezik majd a tornára.

Árulkodó, hogy Bale még csak keretbe sem került csapata egyik, ha nem a legfontosabb meccsén az MLS rájátszásában, a Los Angeles Galaxy elleni házi rangadón a nyugati főcsoport negyeddöntőjében.

A Los Angeles FC sérült-listáján lábsérüléssel szereplő Bale sokak szerint rejtélyes okokból hiányzott a városi rangadóról, ugyanakkor Steve Cherundolo vezetőedző meccs után gyorsan igyekezett kevésbé árnyalttá tenni a képet.

Nincs ok az aggodalomra. Bale hamarosan már edzeni fog, a következő napokban ő is a csapattal készül már!” – zárta rövidre a témát a LAFC trénere.

(…) Ha vissza is tér Bale, és játszik is a főcsoport-elődöntőn, az, hogy az elmúlt egy hónapban mindössze 5 percet futballozott egy mérkőzésen valóban nem túl jó előjel Wales számára.

A walesi csapat november 21-én, az USA ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, Gareth Bale szépen-lassan már valóban versenyt fut az idővel, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljön a tornára.