Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fortuna Liga: minimális győzelemmel javított a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a felvidéki FC DAC 1904 a javítás reményében fogadta a Zólyombrézót a MOL Arénában…

 

Az FC DAC 1904 hátrányból fordítva harcolt ki 2-1-es győzelmet a Zólyombrézó ellen. A gól nélküli első játékrészben a sárga-kékek játszottak aktívabban, de képtelenek voltak megszerezni a vezetést. A szünet után néhány perccel kellemetlen meglepetésben volt része a DAC-nak, ugyanis a vendégek David Cobnan közeli góljával megszerezték a vezetést. Adrián Gulá több cserét is végrehajtott, és egyre nagyobb nyomást sikerült gyakorolni az ellenfélre, melynek eredményeként húsz perccel a vége előtt Ramadan szögletét Nikola Krisztovics bólintotta közelről a hálóba. A szerdahelyiek tovább nyomtak a győztes gólért, és amikor már egyre kilátástalanabbnak tűnt a helyzet, akkor a rendes játékidő hajrájában Nikola Krisztovics újra eredményes volt, miután ismét Ramadan átadását váltotta találatra. A hazai csapat győzelmével megerősítette harmadik helyét a táblázaton.

A szerdahelyiek magyar légiósai közül Szánthó Regő kezdő volt, Veszelinov Dániel a cserepadon ült, Kalmár Zsolt sérülés miatt hiányzott.

FC DAC 1904 – Zólyombrézó 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Krsztovics (69., 86.), ill. Cobnan (52.)

 

A bajnokság aktuális állása

(Részletes tabella a táblázat jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el!)


Standings provided by Sofascore