Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Gladbach támadóját szemelte ki a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a Borussia Mönchengladbach támadóját, Marcus Thuramot szeretné leigazolni.

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

A legfrissebb francia és német sajtóértesülések alapján a Bayern München gárdája jövő nyáron szeretné megszerezni Marcus Thuramot a Mönchengladbachtól. A források szerint ugyanis a bajor sztárcsapat úgy döntött, hogy mégiscsak szükség lenne egy magas szintet képviselő befejezőre. A Robert Lewandowski helyére érkező Sadio Mané ugyanis nem kimondott centerként szerepel a Bayernnél, és az utóbbi hetekben Eric Maxim Choupo-Moting számai (450 perc, 6 gól, 2 gólpassz) bizonyítják is, hogy egy igazi befejező elkélhet a csapatnál bizonyos ellenfelekkel szemben. A források szerint a német gárda erre a célra szemelte ki magának Thuramot, aki kiváló idényt fut eddig, hiszen 13 találkozón 11 gólig és 3 gólpasszig jutott. Ráadásul a transzfert megkönnyítheti az a tény is, hogy a francia játékosnak az idény végén lejár a szerződése a Gladbachnál és eddig nem tudtak megállapodni az esetleges hosszabbításról.

Marcus Thuram 2019 nyarán került a Gladbach csapatához, akik a Guingamptól igazolták le őt 9 millió euróért. A 25 éves játékos azóta 115 alkalommal ölthette magára a klub mezét, ezeken a találkozókon pedig 39 gólt és 25 gólpasszt ért el.