Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a korábbi játékos kritikus véleményt fogalmazott meg a BL-blama kapcsán!

Nemrég beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona a kínos Bajnokok Ligája búcsúja miatt a kritikák kereszttűzébe került. A pályafutása során a katalánoknál is futballozó egykori svéd klasszis, Henrik Larsson is egyet értett abban, hogy kínos a Bajnokok Ligájában elért eredmény a klubra nézve. 

A már 51 esztendős, a pályafutása végeztével a Barcánál asszisztens-edzőként (2020 augusztusa és 2021 októbere között – a szerk.) is tevékenykedő Larsson szerint ugyanis az átalakulás folyamata ide vagy oda, a nyári erősítések következtében legalább a továbbjutásnak illett volna sikerülnie.

“Annak következtében, amilyen anyagi áldozat hozott a Barca, amekkora összegeket elköltött, és amilyen játékosokat igazolt, illett volna versenyképesnek lennie a Európában!” – idézi a C More csatorna a korábbi nagyszerű csatárt.

“Szerintem hatalmas csalódás így a szereplés. A Barcánál alapvető elvárás, hogy a Bajnokok Ligájában tovább kell jutni a csoportkörből, és ameddig csak lehet, versenyben kellene maradnia a klubnak az egyenes kieséses szakaszban! Legalábbis régen így volt!” – tette még hozzá Larsson, akinek véleményével vélhetően nagyon sokan egyet értenek majd, talán még az FC Barcelonánál  is…