Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: ten Hag büszke a rossz sorozatát megtörő Ronaldora

Meglepően hosszúra nyúlt negatív szériát tört meg a Manchester United és az egyetemes labdarúgás egyik legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo. A portugál veterán május eleje óta először talált be az Old Trafford közönsége előtt.

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

Tegnap este hazai pályán, az Old Trafford közönsége előtt jutott tovább a Manchester United az Európa-liga csoportköréből. A „Vörös Ördögök” könnyed játékkal verték meg a moldovai bajnok Sheriff Tiraspolt. Külön öröm lehetett az angoloknál, hogy a 37 esztendős Cristiano Ronaldo május 2-a óta először szerzett gólt az „Álmok Színházában”.

Ronaldo a mezőny egyik legjobbja volt a Sheriff ellen, érdemeiről még a menedzsere, Erik ten Hag sem felejtett el megemlékezni. Pedig nem is olyan régen még büntetni volt kénytelen a hisztis klublegendát, amiért az kénytelen volt kihagyni a Chelsea elleni bajnokit is.

„Jó volt, sokat alkotott, a csapatért játszott. Kiváló gólszerzési képességei vannak, meg kellett szereznie ezt a gólt, hogy túljusson a nehéz pillanatain, és önbizalmat találjon. Együtt akartam látni a pályán Cristianot és Rashfordot, ez az oka annak, hogy lecseréltem Antonyt.”

– magyarázta meg döntései okát a SKY-nak, a holland tréner.