Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Nem kell aggódni az európai ellenfelek miatt”

A több mint három éve veretlen argentin válogatott a kevesebb mint egy hónap múlva kezdődő világbajnokság egyik nagy esélyese lehet…

 

A korábbi argentin válogatott szélső, Kily González a minap egy interjúban a mostani nemzeti csapat vb-esélyeit elemezte:

“Lionel Scaloni nagyszerű munkát végez, nagyon együtt van a csapat. Meggyőződésem, hogy eleinte kevesen bíztak volna abban, hogy hasonló munkára képes lesz. Amit elért a Copa Américán és ahogyan a csapat megnyerte a Finalissimát, nincs oka félnie az európai ellenfelektől. Nem aggódom miattuk, profi stáb és egységes csapat áll rendelkezésükre. A legrosszabb, ami a játékosokkal történhet, ha a negatívra gondolnak. Nem kell arra gondolnod, hogy valami rossz fog történni veled, csak figyeljenek oda a saját játékukra, és nem lehet baj.”

A 48 éves szakember utoljára a Rosário Central edzője volt, fénykorában többek közt a Valencia és az Inter csapatában is szerepelt. Kily annak idején tagja volt a 2000-ben és 2001-ben egymás után két döntőt elveszítő “denevérek” keretének.