Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea fiatal középpályása szerint a Brighton kicsit jobban akarta a győzelmet

A Chelsea 22 éves középpályása, Conor Gallagher szerint szombati bajnoki ellenfelük, a Brighton jobban akarta a győzelmet, mint a londoni klub. 

(Photo by David Horton – CameraSport via Getty Images)

A Chelsea szombat délután 4-1-re kapott ki a Brighton & Hove Albion csapatától az AMEX stadionban. A dolog pikantériája, hogy a londoniak jelenlegi edzője, Graham Potter az ellen a csapat szenvedett vereséget, amelyet otthagyott a Chelsea kedvéért, miután menesztették Thomas Tuchelt.

Leandro Trossard és Pascal Gross is betalált a találkozón, míg Ruben Loftus-Cheek és Trevoh Chalobah két öngólt lőttek. Kai Havertz volt az egyetlen, aki az ellenfél kapujába talált be a Chelsea-ből, és szépíteni tudott.

A Chelsea középpályása, Conor Gallagher szerint a játékosokat kell hibáztatni a vereségért, mivel a Brighton akarta egy kicsit jobban a győzelmet.

“Nehéz ezt felfogni. Nem voltunk elég jók sem egyénileg, sem csapatként. Úgy tűnt, ők egy kicsit jobban akarták a győzelmet, mint mi. Magunkba kell néznünk. Mi vagyunk a hibásak, kizsigereltek vagyunk, és nagyon csalódtunk magunkban, mint csapatban, hiszen tudjuk, hogy sokkal profibbak vagyunk ennél. Dicséret illeti Brightont, nagyon jók voltak. Ők jelenleg egy topcsapat, és a szurkolóik is megérdemelték ezt a győzelmet”

– nyilatkozta a Chelsea hivatalos oldalának.

A Chelsea szerda este utolsó Bajnokok Ligája-csoportmeccsére készül a Dinamo Zagreb ellen, míg vasárnap az Arsenallal játszik városi derbit a bajnokságban.