Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megsérült, végveszélyben a Juventus sztárjának vb-szereplése

Nemzetközi sajtóinformációk szerint újabb sérülést szenvedett a rehabilitáció alatt a franciák világbajnok középpályása…

(Photo by Marcio Machado/Getty Images)

A Juventus műtét után lábadozó francia klasszisa, Paul Pogba olasz sajtóbeszámolók szerint izomhúzódást szenvedett a legutóbbi tréningjén, így tovább csúszhat a visszatérése, mivel egyelőre nem folytathatja az edzéseket.

A 28 éves középpályást az elmúlt években a Manchester Unitednél is folyamatosan sérülések hátráltatták, szerződése lejártával ingyen igazolt az általa már korábban is erősített torinói klubhoz, ahol nagy szeretettel fogadták, azonban ismét sérüléssel bajlódik. Pogba a csapat egyik amerikai felkészülési mérkőzésén szenvedett meniszkusz sérülést, amely bizonytalan időre parkolópályára helyezte őt. Ezt követően hosszas várakozás után szeptember elején műtétték meg a térdét, mely után legalább 6-8 hetes rehabilitációt jósoltak neki.

Gyengélkedő klubcsapata mielőbb visszavárná őt, mint ahogyan a már amúgyis több sebből vérző francia válogatottnál is számolnak vele. Ugyanakkor a további kihagyás miatt egyre kisebb az esély rá, hogy részt vehet a világbajnokságon. Pláne, a meccsek hiánya és az egészségi állapota miatt erősen kérdéses lehet a szereplése a november 20-tól rajtoló katari seregszemlén.