Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lionel Messi egyre közelebb áll ahhoz, hogy az MLS-be szerződjön – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami csapata egyre biztosabb benne, hogy le tudja igazolni a Paris Saint-Germain támadóját, Lionel Messit.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint az MLS-ben szereplő Inter Miami csapata nagyon bízik abban, hogy a PSG támadója, Lionel Messi a következő hónapokban aláír hozzájuk.

A hírek szerint pár éve már folynak a tárgyalások a két fél között, és David Beckham csapata egyre jobban bízik abban, hogy a szerződtetés hamarosan megvalósul. Jorge és Jose Mas – az Inter Miami társtulajdonosai Beckham mellett – vezetik a tárgyalásokat, és számos találkozóra került már sor a játékos édesapjával, Jorge Messivel.

Az angol sportoldal szerint a PSG nem akarja elengedni az egyre jobb formában futballozó argentin támadót, és mindent meg fog tenni azért, hogy szerződést hosszabbítson vele. Messi kontraktusa jelenleg 2023 júniusáig érvényes.

A világbajnokság végéig és valószínűleg 2023 elejéig nem várható több tárgyalás a felek között, ám ezután Messi aláírhatja a szerződés előtti megállapodást az Inter Miamival.