Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Szalah szerint a Liverpool erőt tud meríteni a Napoli elleni győzelemből

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool 2-0-ra győzte le a Napolit a Bajnokok Ligája utolsó fordulójában, bár ez sem volt elég ahhoz, hogy csoportelsőként jussanak tovább az egyenes kieséses szakaszba. Az angolok támadója, Mohamed Szalah azonban úgy gondolja, csapata erőt meríthet ebből a győzelemből. 

(Photo by Cristiano Mazzi/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Mohamed Szalah szerint az, hogy legyőzték „a világ egyik legjobb csapatát”, a Napolit, önbizalmat ad a Liverpoolnak a jövőre nézve.

Nagyon rossz formában játszott a Liverpool az elmúlt hetekben: a Premier League-ben zsinórban kétszer is kikapott, először a Nottingham Foresttől, majd a Leeds Unitedtől. A Bajnokok Ligájában már jobb formát mutattak, tovább is jutottak a nyolcaddöntőbe, de a bajnokságban csak a kilencedik helyen állnak.

A Pool szerda este le tudta győzni a szezonban eddig veretlen Napolit a BL-ben. Szalah a 85. percben szerezte meg a vezető találatot, majd Darwin Nunez állította be a végeredményt a 98. percben.

Az egyiptomi támadó szerint csapatának tovább kell vinnie azt a lendületet, amit a Napoli legyőzéséből merítettek.

“A világ egyik legjobb csapata ellen nyerni a legjobb érzés. Ez egy jó eredmény és folytatnunk kell, hiszen ez a győzelem nagy önbizalmat ad a jövőre nézve. A bajnokságban jelenleg nem vagyunk jók, de továbbra is keményen fogunk dolgozni, és akkor remélhetőleg többet tudunk nyerni”

– nyilatkozta Szalah a BT Sportnak:

A Liverpool a második helyen végzett Bajnokok Ligája-csoportjában a Napoli mögött, majd a Tottenhammel találkozik vasárnap délután a Premier League-ben.