Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: három nagy hiányzója is lesz a Manchester Unitednak a Real Sociedad ellen

A Manchester United csütörtök este a Real Sociedad ellen játssza az utolsó mérkőzését az Európa-liga csoportkörében. A cél a csoportelsőség, azonban három támadóra sem számíthat Erik ten Hag. 

(Photo by MB Media/Getty Images)

Anthony Martial, Antony és Jadon Sancho is kimaradt a Manchester United 23 fős utazókeretéből, ami a Real Sociedad ellen játssza majd az utolsó Európa-liga csoportmérkőzését.

Antony és Martial továbbra is külön tréningezik az MU edzőközpontjában, Carringtonban, míg Sancho betegség miatt nem utazott el Spanyolországba.

Martial a hét elején már visszatért az edzésekre, de nem találták elég fittnek ahhoz, hogy csütörtökön visszatérjen a pályára, miután október eleje óta hátsérüléssel küszködik.

A United menedzsere, Erik ten Hag még reménykedett abban, hogy Antony felépül az El-meccsre, de a brazil szélső továbbra sem bevethető sérülés miatt.

Victor Lindelofnak szintén ki kellett hagynia sérülés miatt a vasárnapi, West Ham elleni győzelmet, de mostanra felépült és ott lehet Spanyolországban.

Az MU-nak kettő vagy több góllal kell győznie a Sociedad ellen San Sebastianban, hogy az E-csoport élére kerüljön, és így elkerülje a rájátszást a Bajnokok Ligájából az Európa-ligába kieső csapatok ellen.